Somogyi András a szilveszteri Frizbiben! (A bejegyzés dátuma: 2011.12.29.)

Szilveszter este sem maradnak a TV2 nézői Frizbi nélkül.

 

 

Hatalmas stand-up comedy show-val érkeznek a legjobb hazai humoristák, például Somogyi András, Galla Miklós, Maksa Zoltán, jönnek magyar és külföldi bűvészek, és egy különleges Nagy Duett verseny is lesz, Caramellel-Demcsák Zsuzsával, Rubint Rékával-Kökény Attilával, Szabó Zsófival-Joshi Bharattal és a legendás párossal Hajdú Péterrel és Zoltán Erikával.

 

Várjuk Önöket december 31-én este fél nyolctól!


Terítéken Győzike APEH-tartozása (A bejegyzés dátuma: 2011.11.28.)

Somogyi András ismét Győzike bőrébe bújt. A népszerű parodista nem mehetett el Fluor Tomi legújabb slágere, a Halenda mellett és ennek meg is lett az eredménye, vagyis a "Hadevla".

"Éreztem, hogy így lesz, és ez sajnos így lett. A Stohl mellett ébredtem fel és nagyon félek. Aztán szóltak nekem, hogy ez csak egy rossz rémálom, inkább fizessem be az APEH-tartozásom" - énekli Győzike, azaz Somogyi András legújabb zenés paródiájában, melyhez Fluor Tomi Halenda című videoklipje adott ihletet.

- Az első zenés paródiám a Mizu feldolgozása volt, csak ott úgy éreztem, hogy egy kicsit elszúrtam azzal, hogy sokadikként dolgoztam fel. Ehhez képest persze így is szép nézettséget értem el vele, pozitív visszajelzéseket kaptam. Azonban szerettem volna egy olyan zenés paródiát, amit én csinálok meg elsőként. Ahogy láttam, a Halenda is egy szobában, egyszerű körülmények között készült, így gondoltam, hogy ilyen problémám nem lesz, sárga fal nálam is van. És nem pingvint, hanem egy nyuszi jelmezt kölcsönöztem ki - nevetett a parodista, aki azt azonban nem akarta elárulni, hogy kit bújtatott a jelmezbe.

- Nem Fluort utánzom, hiszen Győzike énekel Halenda helyett Hadevla-t. De Tomi is kirakta smiley-kkal a közösségi oldalára, meg is köszönte, gratulált, sőt bíztatott, hogy nyugodtan dolgozzak még fel tőle számokat. Azt láttam, hogy sokaknak tetszett, úgyhogy ezek után egyértelmű, hogy nyitok a zenés paródiák felé is, most már nemcsak stand up és prózai paródiák lesznek a repertoáromban - árulta el a STOPnak Somogyi András, aki elismerően nyilatkozott Fluor Tomiról és szerinte a fiú is elismeri az ő munkásságát.

A parodista nem zárkózik el a közös munka gondolatától sem, rajongói egyébként már követelik az újabb zenés paródiát, amiről egyelőre annyit mondott, hogy a zenei alapjában Fluor Tomi segédkezett.

- Baromi nagy rappernek tartom Tomit, bár populáris zenével futott be, de ez nem is baj. Emiatt őt gyűlölni, vagy leb*zizni ökörség. Ez csak magyar sajátosság: hogyha az egyik elkezdi, a másik folytatja. Tomival nem járunk össze, de jó haveri viszonyban vagyunk és ha esetleg feldolgozom a jövőben egy újabb számát, remélem, hogy az is ekkora sikernek és elismerésnek fog örvendeni.


Somogyi András Mizu-ban aláz (A bejegyzés dátuma: 2011.07.14.)

Napvilágot látott Somogyi András Mizu-paródiája. A felvételen többek közt Bakács Tibor, Győzike és vezető politikusaink is "énekelnek".

A feldolgozás az interneten villámgyorsan elterjedt, és a visszajelzések szerint a legtöbben humorosnak találják a felvételt. Somogyi rajongói oldalán maga is kommentálja a dal fogadtatását, sokan pedig arról írnak, hogy így, ebben a formában sokkal viccesebb és élvezhetőbb a Mizu, mint az eredeti előadótól.
A humorista többek között Orbán Viktort, Gyurcsány Ferencet, Havas Henriket, Győzikét és Bakács Tibort is parodizálja. Somogyi elmondta, hogy Bakácsot például megkérdezte, mit szól a róla szóló részhez, de a lopási ügybe keveredett újságíró nem háborodott fel. Ez azért is különös, mert a rá vonatkozó rész igencsak durvára sikerült.
A felvételt itt meghallgathatod.


Fábry Sándor és Somogyi András Sopronban (A bejegyzés dátuma: 2011.05.27.)

Az ország egyik legsikeresebb TV műsorának házigazdája és a Magyar humor nagyágyúja, Fábry Sándor Sopronba látogat.

Időpont: 2011.06.10
Helyszín: Hotel Fagus - konferenciaterem

Magyarország egyik legsikeresebb TV műsorának házigazdája és egyben a Magyar humor nagyágyúja, Fábry Sándor Sopronba látogat. A csípős szájú Showman Június 10 -én este 19 órától a soproni Fagus Hotel Konferenciatermében várja kedves vendégeit. Az est felvezetéséről a Showder klubból már jól ismert Somogyi András gondoskodik, aki a magyar közéleti személyiségeket parodizálja mesterfokon.

info: www.sfevent.eu | info@sfevent.eu


A paródia nálam fejben dől el - interjú Somogyi Andrással (A bejegyzés dátuma: 2010.07.11.)

 http://www.premierfilm.hu/film0101102712254_a_parodia_nalam_fejben_dol_el_-_interju_somogyi_andrassal.html

 
 

Csúnyán átverték Kiszel Tündét - élete lehetőségét ajánlották fel neki! (A bejegyzés dátuma: 2010.04.03.)

Kiszel Tündét nagyon csúnyán átverte a Napi Ász. Hogy miért? Mert április elseje van. A napilap munkatársai felkérték Somogyi András humoristát, hogy hívja fel a dekoratív médiaszemélyiséget Farkasházy Tivadar nevében, és kérje fel őt a Heti Hetes állandó tagjának.

"Tünde kifejezetten lelkes volt, hiszen valóban élete nagy lehetősége lebegett a szeme előtt. Egy percig sem gondolkodott, igaz, először megkérdezte, nem Nacsa Olivér vagyok-e. Erre közöltem vele, hogy Nacsát nem szeretem, és különben is vannak nála sokkal tehetségesebb fiatalok" - mesélte Farkasházy Tivadarként szerzett élményeit Somogyi András, majd hozzátette: Tündében nem merült fel több kérdés.

A napilap azonban nem érte be ennyivel, átverésük elszenvedőjét a humorista után ismét felhívták, hogy Tünci élménybeszámolót tartson a jó hírről. "Erről még nem beszélhetek" - mondta, majd arra hivatkozva, hogy vár rá a fogorvosa, letette a telefont.


1. oldal